Zabava

ana i elza

Autori napokon otkrili kakav je trebao biti pravi kraj "Snježnog kraljevstva"

Autori napokon otkrili kakav je trebao biti pravi kraj
Promo

Jedan od najuspješnijih animiranih filmova u posljednje vrijeme svakako je "Snježno kraljevstvo". Producent filma je otkrio kakav je trebao biti prvobitni kraj filma

Ana i Elza, sestre iz animiranog filma "Snježno kraljevstvo" danas su svakako omiljeni likovi među djevojčicama. Pogotovo Elza koja ima super moći i može stvarati led. No, producent filma koji je zaradio milijarde dolara okriva da je sve moglo biti puno drugačije. 

Peter Del Vecho za Entertainment Weekly otkrio je da je prvotno priča u kojoj je glavna pouka da ljubav pobijedi sve, bila itekako drugačija. 

"Na početku stvaranja filma. Anna i Elza nisu uopće bile sestre i nisu uopće trebale biti princeze. Elza je sama sebe proglasila Ledenom kraljicom. Bila je oličenje pravog zla i bila je prava zločinka", ispričao je Peter. 

No, shvatili su da im je to preobična priča i da im se ne sviđa što zapravo nije bilo prave povezanosti između Anne i Elze. 

"Kraj priče je trebao biti da Elza do kraja ostane zla i hladna Ledena kraljica. I to nam se nije svidjelo. Zatim smo razmišljali kako bi bilo bolje da promijenimo sve. Zaključili smo da je Elza zapravo netko tko se boji da će nauditi onima koje voli. I to je bilo to- ljubav nasuprot straha", objasnio je producent. 


Reci što misliš!