Zabava

25. svibnja u 23.59

Nikola Marjanović Trio od ponoći do jutarnjih sati u Kocki

Nikola Marjanović Trio od ponoći do jutarnjih sati u Kocki
Društvene mreže

Kvaliteta svirke i energija ovog benda zajedno sa Nikolinim vokalom uključuje probranu listu vrlo prepoznatljivih i modernih pop-hitova obrađenih u rock/grunge standarade u skoro originalnim aranžmanima

Nikola Marjanović impozantan je vokalist, koji počevši sa grupom SANE i njihovim prvijencem 1997. godine snimljenim u Kanadi, dolazi do New York-a, Londona, te naposlijetku Zagreba od kuda i danas djeluje po cijeloj regiji. 

Suradnja s Radio Luksemburgom i No.1 singl "Ako Nemam Te", Lea Dekleva i TBF sa No.1 singlom "Dogodila Se Ljubav", Songkillersi i već tri No.1 singla uključujući "Dio Mene", te hommage Dini Dvorniku sa No.1. singlovima "Ja Bih Preživio" i "Pelin i Med" samo su neki u nizu Nikolinih uspješnih suradnji te rada sa bivšom grupom Sane.

Današnja postava benda pod imenom Nikola Marjanović Trio veoma je R'N'R, ali sa daleko više finesa, inteligentne harmonije i plesnog groova od prosječnih rokera, te sa veoma neobičnim i svježim repertoarom. Repertoar se kreće od ranije spomenutih Nikolinih featuringa i hit singlova, preko zaista neobičnih pop-obrada, do potvrdnih rock i grunge standarada.

Bez obzira na žanrovsko opredjeljenje i glazbeni ukus, publika se svaki put oduševi i raspleše na nastupima ovog prvoklasnog benda koji garantira vrhunski tulum koji vas nikako nece ostaviti ravnodušnima

Ulaz je slobodan.


Reci što misliš!