Zabava

Love International festival

Sedam festivala koji će se odvijati od lipnja do kraja kolovoza u Tisnom

Sedam festivala koji će se odvijati od lipnja do kraja kolovoza u Tisnom
Tim Ertl

Ukupno sedam festivala se ovog ljeta odvija na lokaciji The Garden u Tisnom, kao i u klubu Barbarella’s. Cijela sezona u Tisnom počinje uz Love International, a nakon toga slijedi novi festival Beats, Beer & Boogaloo, kao i Suncebeat, Soundwave, Defected Croatia, Lost Disco i Dekmantel Selectors festival.

Sezona u The Garden Resortu u Tisnom i ovog ljeta donosi sedam festivala koji će se odvijati od lipnja do kraja kolovoza.

Uz već poznate festivale, tu su i dva nova, a to su Lost Disco kojeg organiziraju promotori iz Škotske, te Beats, Beer and Boogaloo koji naglasak stavlja na funk i soul glazbu, te craft pivo, a radi se u suradnji s Craig Charlesom, poznatim glumcem iz serije Crveni patuljak.

Love International festival otvara sezonu u The Gardenu u Tisnom i klubu Barbarella’s, uz odličan lineup, glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta te opuštenu i intimniju atmosferu.

Svečanom otvorenju Love International Festivala u srijedu 28. lipnja 2016. od 19:30 sati na lokaciji The Garden Tisno, Petrića Glava 34, 22240 Tisno, prisustvovat će:Ivan Klarin, načelnik općine Tisno, Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Tisno, Peter Clements, zamjenik šefa Misije Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj i Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden u Tisnom.

 

 


Reci što misliš!