Zabava

otac po četvrti put

Cristiano napokon potvrdio trudnoću svoje lijepe djevojke Georgine

Cristiano napokon potvrdio trudnoću svoje lijepe djevojke Georgine
gtres/Gtres/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, Cristiano Ronaldo, napokon je potvrdio glasine kako je njegova lijepa djevojka Georgina u drugom stanju te kako će uskoro postati četvrti put otac.

Nakon nedavne slike na Instagramu, nitko više nije sumnjao u njezinu trudnoću, no...

Glasine o trudnoći jako su zanimale javnost iz jednog razloga, a to je da je ovo prvi put da se zna tko je majka njegova djeteta. Naime, sina Cristiana Jr. i blizance koje je dobio nedavno rodile su surogat majke te se nikada nije saznao, a vrlo vjerojatno i neće nikada saznati njihov identitet jer su dobile novac i za to da šute.

"Jako sam sretan", kratko je komentirao 32-godišnji Cristiano, čija djevojka ima tek 23 godine, a par se počeo viđati krajem 2016. godine. "Njegova cijela obitelj obožava Georginu i jako se vesele dolasku još jedne prinove", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, Georgina je bila prodavačica prije nego što je na jednoj zabavi koju je organizirao modni brend Dolce&Gabbana upoznala nogometaša, u VIP dijelu, u kojem su se oboje zabavljali. Iako je Cristiano prije nje čak 5 godina ljubio rusku ljepoticu Irinu Shayk, par nikada nije napravio daljnje korake u vezi.

I lijepa Irina nedavno je prvi put postala majka, s djevojčicu Leu dobila je s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom.


Reci što misliš!