Zabava

Upad: Daj, šta daš!

Lice Mista i gosti iz Čilea "Intimate Stranger" u Nigdjezemskoj

Lice Mista i gosti iz Čilea
Facebook

U Nigdjezemsku stiže, nakon žestokog ukrajinskog hardkora ovog utorka, nešto romantičniji zvuk. Ove subote, 22. srpnja, od 22 sati u prostoru Nigdjezemske poslušajte uživo Lice Mista iz Preka i Intimate Stranger iz dalekog Čilea

Indie rock bend Intimate Stranger karakterizira atmosferična gitara i vokal pod utjecajem post punk bendova 80ih i 90ih. Bend su formirali 2007. godine Lautaro Vera (aka Lau Stranger) i Tessie Spoljaric (aka Tessie Stranger).

Na svojoj turneji u SAD-u i festivalima u Južnoj Americi svirali su sa bendovima kao što su Interpol, The Walkmen, Peter Hook, Raveonettes. Trenutno promoviraju svoj šesti album "Just".

Eksperimentalni bend Lice Mista nastao je 2011. godine u Preku na otoku Ugljanu. Priča počinje raspadom benda Brižno Grilo (nastalog 1997 godine), čije su pjesme pisane na dijalektu.

Lice Mista nastavlja s konceptom Brižnog Grila samo u nešto drugačijoj postavi i s većim brojem instrumenata. Lice Mista po svojoj vokaciji je akustično orijentiran bend sa primjesama psihodelije, folka i post-punka.


Reci što misliš!