Zabava

ezadar je vaš vodič

Di večeras? Mali vodič kroz događanja u Zadru i Zadarskoj županiji

Di večeras? Mali vodič kroz događanja u Zadru i Zadarskoj županiji

Ne stoji vam se doma? Nema razloga za to! Diljem Zadarske županije možete se dobro zabaviti, a mi vam nudimo mali vodič kroz događanja s ''linkom'' na iste s više informacija!

U petak 18. kolovoza, u samom srcu sezone, u dobro rashlađeni Q bar dolaze vec svima poznati gosti Luka/tbf&Yuri/ St!llness pod imenom Banana Zvuk kako bi rasplesali zadarsku publiku.

U petak 18 kolovoza, na pomoćnom igralištu Dvorane Jazine, veliki koncert na otvorenome Maje Šuput.

Koncert fiveseven + Sikhma Project održat će se u Nigdjezemskoj.

Virsko ljeto ugostit će večeras legendarnog Alena Islamovića!

Udruga Vitezova vranskih u suradnji s pakoštanskom općinom i turističkom zajednicom i ove godine organizira veliki povijesno scenski spektakl pod nazivom "Dani vitezova vranskih".

Društvo prijatelja Hajduka Pag u petak 18. kolovoza u 20.30 sati na Trgu Petra Krešimira u Pagu organizira manifestaciju "Ta bila paška noć" uz Klapu Sol iz Paga.

U Biogradu na moru, u Aqua klubu, večeras nastupa Ivan Zak!

U Pakoštanskom Chico baru zabavljat će vas uvijek veseli dečki iz Zaratino benda.

Subota, 19. kolovoza

Posjetitelji koji od 14. do 19. kolovoza od 8 do 20 sati dođu na Rivu u Zadar moći će uživati u slavonskom čobancu, kotlovini i jelima pripremljenim po starinskim, već zaboravljenim receptima.

Društvo Stanaraca poziva sve drage prijatelje i goste da dođu i zabave se skupa s njima uz bogat četverodnevni program događanja.

"All nighter" program čeka vas uz DJ Tonija Kostijala u Q baru.

U Kožinu se održava 13. Večer klapske pisme.

U subotu 19. kolovoza s početkom u 21 sat, u Fun Parku Mirnovec, prvom tematskom-zabavnom parku u Hrvatskoj, održat će se koncert mlade hrvatske glazbene nade Mije Dimšić.

I ove godine Zavičajni klub organizira tradicionalnu manifestaciju - "Prisnac fest Zelengrad 2017.", u subotu 19. kolovoza, sa početkom u 16 sati.

U subotu,19. kolovoza s početkom u 19.30 sati u Pridragi će se održati nesvakidašnja manifestacija - tradicionalna 8. pridraška konopijada.

Marijan Ban i Diktatori u Pocco locco klubu u Biogradu u moru.

Općina Posedarje poziva na feštu u subotu, 19.kolovoza 2017. Priprema se veliki roštilj, a od 21:30 počinje koncert zadarske grupe „Kraljice" koja će zabavljati publiku raznovrsnim hitovima. Očekuje nas prava fešta, dođite i zabavite se.

3. Romantična noć u najromantičnijoj destinaciji Europe – Ninu, raznolikim programom održat će se u povijesnoj jezgri Nina 19. kolovoza 2017., s početkom u 20:30 sati u organizaciji Turističke zajednice Grada Nina.

Bogati program Virskog ljeta nastavlja se s koncertom Alena Islamovića koji će se održati  s početkom u 22 sata na trgu Sv. Jure.

Nedjelja, 20. kolovoza

U Garden lounge baru nastupit će William Collins.

 

 


Reci što misliš!