Zabava

alicia vikander

Angelina Jolie dobila nasljednicu: Lijepa Šveđanka utjelovit će Laru Croft

Angelina Jolie dobila nasljednicu: Lijepa Šveđanka utjelovit će Laru Croft
Instagram

Nakon dugog čekanja, napokon je snimljen treći nastavak filma 'Tomb Rider', čije je zaštitno lice bila Angelina Jolie. Svi s nestrpljenjem čekaju premijeru u ožujku, a veliki teret nalazi se na leđima 28-godišnje Alicije Vikander, koja je ovoga puta utjelovila Laru Croft.

I službeno je! Lara Croft vraća se na velike ekrane, a čast da ju utjelovi u trećem nastavku dobila je 28-godišnja Šveđanka Alicia Vikander.

Riječ je o glumici koja je već osvojila Oscar za najbolju sporednu žensku ulogu, za film 'Dankinja', a od 2014. godine u vezi je s kolegom Michaelom Fassbenderom.

Gotovo petnaest godina nakon što je Angelina Jolie snimila posljednji film 'Tomb Rider', odlučeno je da se snimi još jedan nastavak, a ovoga puta Lara Croft uputila se na misteriozni otok blizu japanske obale, gdje je blizu jedne grobnice, posljednji put viđen njezin otac. 

'Lara i dalje ima snagu, hrabrost i snalažljivost, no maknuli smo po strani sva njezina iskustva. Kao da nikada nije bila u avanturama. Ovo je početak', rekla je nedavno Alicia Vikander, piše Tportal.


Reci što misliš!